Så funkar det

BILJETTER FÖRE
ALLA ANDRA!

På Tele2 Presale kan du som Tele2 kund köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn. Du får köpa max 2-4 biljetter till aktuellt evenemang.

REGISTRERA KONTO

Så funkar det

BILJETTER FÖRE
ALLA ANDRA!

På Tele2 Presale kan du som Tele2 kund köpa biljetter till evenemang före alla andra. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter som fördelas enligt principen först till kvarn. Du får köpa max 2-4 biljetter till aktuellt evenemang.

Registrera konto

Så här gör du för att förköpa

 

Presale

Som Tele2-kund har du förtur till konserter och events som visas på denna sida.

 

Verifiering

Du verifierar dig som Tele2-kund antingen via SMS-kod eller Mitt Tele2. Tele2 kontot/Ditt Tele2-konto måste ha en produkt kopplat till sig.

 

Betalning

Efter verifieringen slussas du vidare till aktuellt biljettombud där du kan köpa dina biljetter.

Vanliga frågor

 • Vad är Tele2 Presale?

  Presale gör det möjligt för dig som är Tele2-kund att köpa biljetter till en rad utvalda och populära evenemang runt om i Sverige upp till 48 timmar innan ordinarie biljettsläpp. Det finns ett begränsat antal Presale-biljetter till evenemangen och spelningarna som fördelas enligt principen först till kvarn. Du får köpa max två till fyra biljetter per evenemang.

 • Vilka evenemang omfattas av Tele2 Presale?

  Presale omfattar ett större antal utvalda evenemang - allt från stora världsartister till mindre klubbspelningar runt om i Sverige. Du kan också köpa biljetter till festivaler med mera.

 • Hur får jag reda på vad som finns på Tele2 Presale?

  Kolla in Presale-siten. Här visar vi alla aktuella och kommande biljettsläpp. Du kan också välja mellan ett stort antal konserter och spelningar som finns i det ordinarie biljettutbudet.

 • När släpps biljetterna?

  På Presale-siten finns all information om vilka evenemang som är på gång. Presale-biljetter släpps i regel 48 timmar innan det ordinarie biljettsläppet och finns tillgängliga för köp tills de tar slut.

 • Hur köper jag biljetter?

  Du kan köpa biljetter här på presale.tele2.se. För att kunna köpa ska du logga in med ditt Mitt Tele2-konto. Observera att du måste ha kopplat minst ett abonnemang till Mitt Tele2-kontot för att få tillgång till Presale. Har du inget konto eller ännu inte kopplat något abonnemang till ditt konto på Mitt Tele2 kan du enkelt göra det på tele2.se. Klicka här för att skapa ett Mitt Tele2-konto på tele2.se.
  Själva köpet av biljett, val av plats med mera görs på Ticnets (eller annat aktuellt biljettbolag) speciella Tele2-sida som du når genom att klicka på knappen Köp invid det evenemang du vill gå på. Köp-knappen på Presale-evenemang tänds efter att du loggat in, för att köpa biljetter från den ordinarie försäljningen behöver du inte logga in.

 • Vem kontaktar jag om jag har frågor om biljettköp?

  Biljetthanteringen sköts i de flesta fall av Ticnet men även andra biljettbolag kan förekomma. Frågor gällande biljetter hänvisas till aktuellt biljettbolag och deras kundtjänst.

 • Om det inte går att köpa biljetter - är biljetterna slut?

  Om du inte kan köpa biljetter via Presale beror det antagligen på att Presale-biljetterna tagit slut. Du kan försöka igen via den ordinarie biljettförsäljningen så snart biljetterna släppts för allmänheten.

 • Varför finns det inte tillräckligt med biljetter?

  Eftersom det bara finns ett begränsat antal biljetter för Presale till varje evenemang kan Tele2 tyvärr inte garantera biljetter. Vi kan heller inte ta emot förhandsbokningar. Om Presale-biljetterna tagit slut kan du alltid försöka köpa biljetter via den ordinarie försäljningen.

 • Vad händer om biljetterna på Presale släpps samtidigt som den ordinarie biljettförsäljningen börjar?

  Presale-biljetter är alltid reserverade för Tele2-kunder oavsett om biljetter till evenemanget också finns tillgängliga för allmänheten via den ordinarie försäljningen.

 • Får jag bra platser om jag köper biljetter via Presale?

  Presale garanterar inte att du får den allra bästa platsen men det finns platser i alla kategorier och prisklasser att välja mellan. Du väljer själv vilken sektion och vilken plats du vill köpa i samband med att du beställer biljetten.

 • Kan det finnas bättre platser i den ordinarie försäljningen?

  Presale håller ett brett utbud av platser men det kan hända att de allra bästa platserna bokats upp innan du hinner köpa. Eftersom vi tilldelats en del av platserna innebär det också att det kan finnas platser tillgängliga i sektioner som tidigare tagit slut i försäljningen via Presale bland de ordinarie biljetterna. Du får helt enkelt själv avgöra vart du har bäst chans att få bäst plats för dig.

 • Jag jobbar på ett företag som har Tele2 men kan inte få tillgång till Mitt Tele2, hur kan jag köpa biljetter?

  Du kan verifiera dig som kund via din Tele2-mobil.

 • Det fungerar inte att verifiera via SMS-kod till mobilen?

  Verifiering via SMS-kod fungerar bara om du har ett mobilabonnemang hos Tele2. Tänk på att du bara kan verifiera dig genom att ange numret till ett Tele2-abonnemang. Har du nyligen bytt till Tele2 från en annan operatör och flyttat med ditt nummer kan det hända att numret inte registrerats i våra system ännu. Det är mycket ovanligt så kontrollera att du angett rätt uppgifter. Du kan också skapa konto på Mitt Tele2 och koppla abonnemanget där, då får du tillgång till Presale genom att logga in med dina användaruppgifter från Mitt Tele2. Har du inte ett mobilabonnemang utan en annan produkt hos Tele2? Tänk på att du kan använda ett Mitt Tele-konto för att verifiera dig, men att du måste ha minst ett abonnemang kopplat till ditt Mitt Tele2-konto för att det ska fungera.